Dét at lande i sig selv

Er du er en af de mange unge, der ikke føler, de trives?

Det kan måske handle om ikke at føle sig god nok, om at opleve tristhed og meningsløshed, om angst i forskellige afskygninger, om at have det svært derhjemme, i det sociale på skolen eller på uddannelsen.

Det kan handle om stress over at skulle nå, præstere og følge med i et hektisk og krævende ungdomsliv, om en ubearbejdet sorg eller noget helt andet. Det kan også være en udefinérbar følelse, som kan være svær at sætte ord på.

Intet er for småt

Måske er du usikker på, om det, du bøvler med, er ‘slemt nok’ til at søge hjælp.

Hos mig bliver bekymringer eller problemer ikke vurderet i forhold til hvor svære eller store de er. Det er nemlig individuelt, hvor lidt eller hvor meget vi mennesker bliver påvirket af de livsomstændigheder, vi gennemgår.

Jeg har ofte siddet overfor et ungt menneske, der til at begynde med har sagt: “Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har det ad h…… til!” Her er det min fornemmeste opgave at være undersøgende på, hvad du ved, som du måske ikke tillægger betydning lige nu. Det er gennem denne sprogliggørelse, det bliver muligt for os sammen at komme tættere på, hvad der fylder for dig, så vi kan undersøge nye måder at være i dig selv og i livet.

Skal der nogen med til samtalen?

Nogle unge mennesker foretrækker at have samtaler med mig alene, mens andre har en tæt relation med til opstarten eller fast gennem hele forløbet.

Hvis du er i tvivl om, hvad der giver mest mening for dig, er det noget, vi kan tale om, så du også kan høre mine perspektiver på det.